052 580 499 и 052 919 749    office@aeroisk.bg     
 052 580 499 и 052 919 749      office@aeroisk.bg    

Обезщетение до €600 при закъснял или отменен полет!

  • Не заплащате нищо, ако не съберем обезщетението.
  • Комисионна от 25% + ДДС, само при успех.
  • Квалифициран екип от български юристи.

Политика за поверителност и защита на личните данни

Използваните термини "Аероиск", "Ние" или "Нас", които се споменават в текста по-долу, се отнасят до и означават българското юридическо лице „Аероиск“ ООД, вписано в българския Търговски регистър с ЕИК 203788586.

Защита на личните данни

Аероиск спазва разпоредбите на законите за защита на данните, приложими в ЕС и България, като събира и обработва лични данни потребители само при необходимост. Целта на настоящата политика за поверителност е да ви информира за предприети от нас мерки за осигуряване правото ви на защита на личните данни. Аероиск е регистриран в българската Комисия за защита на личните данни.

Естество и обхват на събирането и обработването на лични данни

Аероиск обработва лични данни единствено за целите, за които са били събрани. Ние използваме събраните и обработени лични данни, за да изпълним договорът, който имаме с вас (виж нашите Общи правила и Условия ). Когато се регистрирате на aeroisk.bg като пътник, ние искаме да ни предоставите лични данни като име, адрес, ЕГН, както и данни за полет. Ние Ви предлагаме възможността за промяна на личните Ви данни онлайн или чрез електронна поща (office@aeroisk.bg). При поискване можем да ви информираме за това какъв вид лични данни съхраняваме за вас. Без ваше съгласие, не събираме и не използваме вашите лични данни за цели, различни от тези, описани в тази този документ.

Реклама

С регистрирането си като потребител в системата на Аероиск, вие декларирате съгласието си да получавате рекламни съобщения от нас. Можете да се откажете от тива съгласие по всяко време. Отказът трябва да бъде отправен писмено до office@aeroisk.com.

Предоставяне на лични данни на трети лица

Аероиск може да предостави личните ви данни на трети лица единствено в предивдените от бългаския закон случаи. Пълният списък на лични данни, които представляват изключения, и не подлежат на разгласяване са изброени в Директива за защита на личните данни на ЕС , както са имплементирани в българския Закон за защита на личните данни

Сигурност

Аероиск използва технически мерки за сигурност, за да се гарантира, че личните данни на нашите потребители са защитени срещу загуба, неправилна промяна или неоторизиран достъп от страна на трети лица.

Изменения в политиката за поверителност и защита на данните

Моля, имайте предвид, че тази политика за защита на данните може да бъде изменяна, но ние ще обявим промените на този уеб сайт своевремнно.

Въпроси относно този документ

Ако имате някакви въпроси относно политиката за поверителност и защита на данните, можете да се свържете с нас на office@aeroisk.bg