052 580 499 и 052 919 749    office@aeroisk.bg     
 052 580 499 и 052 919 749      office@aeroisk.bg    

Обезщетение до €600 при закъснял или отменен полет!

  • Не заплащате нищо, ако не съберем обезщетението.
  • Комисионна от 25% + ДДС, само при успех.
  • Квалифициран екип от български юристи.
Проверете полет


Не знаете номера на полета си?
Вече имате регистрация
Проверете статус

Как събираме паричното обезщетение

Процесът по събиране на паричното обезщетение се изразява в 3 стъпки:

  1. Проверете в сайта на АероИск дали ви се дължи парично обезщетение
  2. Качвате в системата на АероИск сканирани (или снимани с телефон) необходимите документи
  3. Ние преговаряме с авиокомпанията и след като тя плати обезщетението го превеждаме по вашата сметка

След като подадете искането за обезщетение към нашата система, ние автоматично ще изпратим ма имейла ви номер на иск и парола за достъп до вашият иск. Нашата система автоматично ще генерира пълномощно, което вие трябва да принтирате, да разпишете (без нотариална заверка) и да качите обратно в системата. Ще трябва качите (ъплоуднете) в системата също и копие на паспорта си, бордна карта и/или резервацията за проблемния полет. След като имаме тези документи ние ще предприемем извънсъдебни правни действия за събирането на обезщетението ви.

Ако искате да следите развитието на иска си, можете да влизате в системата по всяко време, като за потребителско име ползвате пълният си имейл (напр. ivan.ivanov@gmail.com), както и паролата, която сме ви изпратили служебно при регистарцията на иска. При всяко развитие по иска ви ще ви изпращаме имейл с подробности.

Обикновено авиокомпаниите отговарят на предявени искове за обезщетение в рамките на месец. Въпреки това, лоша бизнес практика е отговорите да се забавят, отновно с цел да откажат пътниците от дължимото им обезщетение. Ние обаче, притискаме авиолиниите да дадат отговор, колкото се може по-скоро като използваме различни юридически методи.

Ако авиокомпанията откаже обезщетение поради причина, която ние считаме за неоснователна, АероИск за собствена сметка, ще заведе дело срещу авиокомпанията в компетентния съд на територията на Европейския съюз. Всички разноски за адвокат и съдебни такси са за сметка на АероИск, като вие не заплащате нищо от тези разноски.

* Когато авиокомпанията плати, паричното обезщетение ще ви бъде изплатено по банкова сметка (или по друг избран от вас начин), като ние задържаме комисионна от 25%+ДДС. За повече подробности, моля запознайте се с Общите ни условия от линка по-долу.